Vanngym og bokse aerobic

Jeg har skaffet meg medlemskort hos Studentidretten, og i den sammenheng må de forskjellige timene prøves ut:) På torsdag var det vanngym som stod på programmet. Jeg har aldri vært med på noe lignende før, men jeg liker meg i vann så dette var noe som måtte testes ut. Jeg tok med meg Kristine og Are og hoppet i bassenget. Timen bestod av en blanding av aerobiclignende trinn og styrketrening. En del av øvelsene, som å ligge inntil kanten og trå vannet, spenst hopp(!) i vann og styrketrening på armene med noen skumgummiting, var morsomme, mens andre ble litt for dumme og rare. Jeg vil kalle meg selv en nokså habil aerobictrener, men det er noe helt annet å gjøre øvelsene i vann! Jeg ble som en nybegynner igjen og ting føltes helt annerledes, men det er vel bare en vanesak. Alt i alt så var det en grei time og jeg kommer nok til å gå på det igjen, men ikke hver uke.

Tidligere har jeg, foruten om en vanlig aerobic2 time, fått med meg bokseaerobic. Jeg har fra før av trent noe som kalles Body Combat som er en time med innslag fra karate, kick-boksing og andre kampsporter. På Body Combat-timene foregår alle slag og spark i løse lufta, mens på bokseaerobic får jeg boksehansker og lov til å slå og sparke på en pute som en annen person holder. Dette er veldig gøy:) Første gangen jeg prøvde det var jeg så støl dagen etter på at jeg nesten ikke klarte å røre på meg. Det er tungt å ta i mot slag fra en annen person og jeg bruker vist noen muskler i overarmene og øverst i ryggen som jeg vanligvis ikke bruker. Jeg tok med meg Are på en av disse timene også, og han har skrevet om det her

Nå er det bare å lese videre på timetabellen til Studentidretten og se hva det neste som må testes ut blir

Reklamer

One Response to Vanngym og bokse aerobic

  1. Are Wold sier:

    Yay! Vanngym var OK, det. Noen litt sære øvelser som du sier. Jeg kan godt gå på det igjen, men vi må nesten teste resten av studentidretten først ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: